Logo alphensnieuwsblad.nl


Ingrid Halbmeijer

Dikke zoen van Buro Toob!

  Zakelijk

Op de dag van de liefde, 14 februari a.s., deelt Buro Toob in Alphen aan den Rijn op ludieke wijze rozen uit aan voorbijgangers. Een reclamezuil langs de Prins Bernhardlaan (ter hoogte van station Alphen a/d Rijn) wordt creatief omwikkeld met rozen!  Voorbijgangers mogen een roos van de reclamezuil meepakken en aan hun geliefde geven. Dikke zoen van Buro Toob! 

Het idee 'Dikke zoen van Buro Toob' in het thema Valentijn ontstond toen er eind 2016 een reclamezuil geplaatst werd, praktisch voor de deur bij reclamebureau Buro Toob. De creatieven van het bureau konden niet wachten om een actie uit te denken en aan de slag te gaan. Zo ontstond deze actie voor Valentijnsdag, maar houd de zuil goed in de gaten, er volgt wellicht meer…
Buro Toob is een R.O.T.A. erkend reclame- en mediabureau met een ervaren team dat voor de meest creatieve oplossingen voor diverse opdrachtgevers zorgt. Buro Toob creëert en combineert print en online op een effectieve, crossmediale manier. Ook voor strategisch advies op marketing- en/of communicatievlak kun je bij het bureau terecht. Kijk op www.burotoob.nl voor meer informatie. 
 

reageer als eerste
Meer berichten