Logo alphensnieuwsblad.nl


Maak een vliegende start met iSt@rt

  Zakelijk

Het bedrijfsleven in de gemeente Alphen aan den Rijn slaat de handen ineen om ondernemers te helpen een vliegende start te geven. Via iSt@rt; een tweewekelijks spreekuur op non-profit basis. De eerste ontmoetingen hebben ondertussen plaatsgevonden en zijn veelbelovend.

Alphen aan den Rijn - iSt@rt is hét informatie- en kennisplatform voor startende ondernemers in de gemeente Alphen aan den Rijn.

Een portaal waar je antwoorden kunt vinden op veel vragen waar startende ondernemers mee rondlopen. Hoe richt ik mijn organisatie in? Kan ik financiering krijgen voor mijn plan? Waar liggen de commerciële kansen? Welke leveringsvoorwaarden moet ik hanteren?

iSt@rt is een dienst van iFlow Ondernemingshuis, in nauwe samenwerking met de Vereniging van Ondernemingen Alphen aan den Rijn (VOA), de gemeente Alphen aan den Rijn, Flynth Adviseurs & Accountants , Rabobank Groene Hart, Ondernemersklankbord, Berntsen Mulder Advocaten, Wille Donker e.a.

Iedere twee weken wordt op vrijdagmiddag in iFlow een gratis spreekuur georganiseerd waar startende ondernemers terecht kunnen. Je vindt er experts op het gebied van ondernemen, wet- en regelgeving, financiering, bedrijfskundige coaching, organisatie en fiscaliteit. Ook wanneer de adviseurs niet direct antwoord hebben op specifieke vragen kunnen zij starters toch verder helpen via hun netwerk. Kortom: bij iSt@rt vind je alles onder één dak.

De volgende iSt@rt vindt plaats op vrijdag 26 mei 2017 tussen 13:00 en 17:00 uur in het iFlow Ondernemingshuis, Europaplein 10 in Alphen a/d Rijn. De data erna:
9 juni en 23 juni.

Maak een afspraak via de website www.ondernemen@iflowalphen.nl, bel 0172-748150, of loop gewoon vrijblijvend binnen als je tijd hebt.

Reageer als eerste
Meer berichten