Logo alphensnieuwsblad.nl


Rabobank terug naar centrum Alphen

  Zakelijk

Maandag 27 maart opent Rabobank Groene Hart Noord haar nieuwe vestiging midden in het centrum van Alphen aan den Rijn. Het nieuwe adviescentrum van de bank bevindt zich op Stadhuisplein 2, tegenover het gemeentehuis. De Rabobank komt hiermee tegemoet aan de veelgehoorde wens van haar klanten.


Alphen aan den Rijn - Het adviescentrum  is een transparante en dynamische plek waar klanten van de bank professioneel advies krijgen in de meest brede zin van het woord. Er is een vast team van adviseurs en specialisten werkzaam op het gebied van particuliere en zakelijke dienstverlening. Het pand huisvest ruim 40 flexibele werkplekken voor medewerkers. Het is een plek om elkaar te ontmoeten, kennis te delen en te netwerken. Ook is er een speciale ruimte waar klanten begeleiding krijgen met online bankieren. Het pand ligt centraal, tegenover het gemeentehuis  en is gemakkelijk bereikbaar (parkeergarage Castellum/uitgang gemeentehuis). Klanten die een afspraak hebben ontvangen een gratis uitrijkaart. De nieuwe vestiging vervangt de vestiging aan de Flemingweg, dat inmiddels verkocht is.

Woonwinkel verhuist mee  
De Rabo Woonwinkel verhuist ook mee naar het nieuwe adviescentrum. De tijdelijke pop-up store die vanaf september gevestigd is in de Van Mandersloostraat 51 is een groot succes gebleken. Klanten waarderen vooral het gemak en de laagdrempeligheid van de Rabo Woonwinkel. Iedereen die woonvragen heeft, kan in de Rabo Woonwinkel op Stadhuisplein 2 ook gemakkelijk even binnenlopen.

Kunstwerken 
Bij de aankondiging van de verhuizing heeft de Rabobank klanten gevraagd mee te denken over de maatschappelijke invulling van het nieuwe pand. Naast de mogelijkheid voor verenigingen en stichtingen om gebruik te maken van de (vergader)ruimte in het nieuwe pand, heeft Stichting Sociale Kunst in samenwerking met Ipse de Bruggen speciale kunstwerken gemaakt. Op de schilderijen, die gemaakt zijn door mensen met een verstandelijke beperking,  zijn bekende plekken uit Alphen aan den Rijn en omgeving te zien.

Activiteiten opening
In de periode vanaf 27 maart organiseert de Rabobank diverse bijeenkomsten in het adviescentrum  Stadhuisplein om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de nieuwe vestiging. Zo is er zaterdag 1 april een Duurzaamheidsmarkt Wonen, maandag 3 en dinsdag 4 april workshops Rabo Internetbankieren, woensdag 5 april de lancering van het magazine Alphen into Business en donderdag 20 april het jaarlijkse event van de Jongerenraad 'Starten op de woningmarkt'. Op www.rabobank.nl/groenehartnoord  staat meer informatie over deze en andere bijeenkomsten van Rabobank Groene Hart Noord.
 

Reageer als eerste
Meer berichten