Logo alphensnieuwsblad.nl


(Foto Arie Bon Fotografie)
(Foto Arie Bon Fotografie)

Thijs Standbouw ondernemer 2017

  Zakelijk

Thijs Standbouw door de ondernemers van Nieuwkoop gekozen tot Ondernemer van het jaar 2017. Hij won deze competitie van Bloom Your Life en Den Bleker tijdens de finale die werd gehouden in Het Trefpunt bij Ipse De Bruggen in Nieuwveen.

Nieuwkoop - De feestelijke avond met stamppottenbuffet van de Verenigde Ondernemers Nieuwkoop was wederom een groot succes! Maar liefst 300 ondernemers waren aanwezig om te stemmen op een van de finalisten.
De drie finalisten, Den Bleker, Bloom Your Life en Thijs Standbouw, hadden de mogelijkheid om de aanwezigen te overtuigen waarom zij ondernemer van het jaar moesten worden. Elk bedrijf toonde bedrijfsfilm en er werd "gepitched" om stemmen binnen te halen.
Na telling van de stemkaarten onder toeziend oog van notaris John Kroes werd de winnaar door Burgemeester Frans Buijserd bekendgemaakt.
Thijs Standbouw is een standbouwbedrijf met ruim 10 jaar ervaring in het leveren van zowel individuele als uniforme beursstands. Nationaal en internationaal werkt het bedrijf samen met toonaangevende beursorganisaties en opdrachtgevers. Op een beurs aanwezig zijn is één, maar uw beursstand op laten vallen is een tweede! Thijs Standbouw helpt u graag verder bij de organisatie, het ontwerp, grafische vormgeving en uiteindelijke realisatie van uw beursstand.
De verkiezing van ondernemer van het jaar werd voor de 7e keer georganiseerd. In 2016 won De Haan Petfood. Met de verkiezing wil de V.O.N. de inwoners van de gemeente laten zien wat een prachtige bedrijven er zijn en welke betekenis deze bedrijven hebben voor hun omgeving.
De verkiezing werd mede mogelijk gemaakt door: Lumiparts, De Haan Petfood, Lansigt accountants, gemeente Nieuwkoop, Rabobank, Kroes en Partners, Intratuin, H.W. van der Peet Logistics, VMD Koster Verzekeringsgroep en Jumbo Nieuwkoop.

Reageer als eerste
Meer berichten