Logo alphensnieuwsblad.nl


Carina Canoy is beste netwerkster

  Zakelijk

Carina Canoy, eigenaresse van Project + Contract, is verkozen tot Netwerkster van het jaar. Jaarlijks kiest het Vrouwennetwerk Rijnstreek uit haar midden iemand die zich het afgelopen jaar heeft onderscheiden door haar eigen ontwikkeling op professioneel gebied of een bijzondere rol heeft gespeeld bij de ontwikkeling van anderen. Dit jaar viel de eer te beurt aan Carina Canoy. De andere genomineerde was Harriët Bijl-Atsma, Notaris van Kroes en Partners Notarissen & Adviseurs.

Door Monique Morée

Alphen aan den Rijn - De Netwerkster van het jaar valt op doordat ze bijvoorbeeld: doorgegroeid is in haar werk, anderen stimuleert en inspireert, een moedige stap heeft gezet in haar loopbaan, zich op een onconventionele manier weet te profileren. Dat gaat zeker op voor de winnaar: Carina Canoy. Namens het vrouwennetwerk ontving zij een persoonlijk voor haar ontworpen sieraad uit handen van edelsmid Will de Heij.

Carina Canoy is eigenaresse van Project + Contract waar zij als zelfstandig projectmanager werkzaam is op het gebied van vastgoedprojecten, gespecialiseerd in publiek private samenwerking. Als projectmanager houdt zij zich bezig met het uitvoeren en implementeren van projecten en inrichting van organisaties, zoals nu als contractmanager van de Noord/Zuidlijn. Daarnaast is zij initiatiefnemer van Peer2tech, een initiatief ter bevordering van innovatie door het verbinden van studenten en bedrijven en het toegankelijker maken van nieuwe technieken voor een breder publiek (onder andere 3D printen). Een gedreven, betrokken, en initiatief nemende vrouw. Dit geldt zowel in haar werk als adviseur als lid van dit netwerk. Als actief lid van de programmacommissie heeft zij in 2016 o.a. een workshop 3D printen georganiseerd en het VNR-koor opgezet. Bovendien verrijkt ze de VNR-bijeenkomsten door introducees vanuit haar brede en open netwerk mee te nemen.

De verkiezing Netwerkster van het Jaar is altijd op Internationale Vrouwendag en gekoppeld aan een programma. Dit jaar vond de netwerkbijeenkomst plaats in restaurant Alfreds in Alphen aan den Rijn. Na het diner werd een presentatie gegeven door Carina zelf en Simone Pabst over ondernemen, vrouwen en de huidige politieke partijen en hun standpunten.

Het Vrouwennetwerk Rijnstreek - Women in Business! is een initiatief om vrouwelijke professionals in de Rijnstreek regio met elkaar in contact te brengen. Het doel is om de ontwikkeling van vrouwen op de arbeidsmarkt te stimuleren. Dat gebeurt tijdens netwerkavonden waarbij het nuttige met het aangename verenigd wordt en waar professionele ervaringen worden uitgewisseld.

Reageer als eerste
Meer berichten