<p>Ben je benieuwd naar haar verhaal? Tijdens deze lezing vertelt Bianca over situaties waar je als autist tegenaan loopt.</p>

Ben je benieuwd naar haar verhaal? Tijdens deze lezing vertelt Bianca over situaties waar je als autist tegenaan loopt.

(Foto: Aangeleverd)

Online lezing Bianca over opgroeien met autisme

  Verenigingen

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) houdt op dinsdag 11 mei van 20.00 tot 21.00 uur de online lezing Opgroeien met autisme. De lezing wordt gegeven door Bianca Toeps en is voor ouders van kinderen met (een vermoeden van) autisme.

Regio- Bianca is fotograaf, website-ontwikkelaar, hobby-vintagejager, blogger en auteur. Tijdens deze lezing krijg je een kijkje in haar leven. Ze kreeg op haar 26ste de diagnose autisme. De auteur vertelt hoe het is om autistisch te zijn.

Ze schreef hierover in diverse blogposts en artikelen. Dit leidde tot haar 1ste boek 'Maar je ziet er helemaal niet autistisch uit' dat in 2019 op Wereld Autisme Dag uitkwam.

Ben je benieuwd naar haar verhaal? Tijdens deze lezing vertelt Bianca over situaties waar je in het dagelijks leven als autist tegenaan loopt. Maar ook hoe zij haar kindertijd en puberteit heeft ervaren. Hoe ging het met de speelafspraakjes en sporten? Hoe was het thuis in het gezin?

Ze geeft tips en legt uit waarom het helemaal geen compliment is als iemand zegt 'Maar je ziet er helemaal niet autistisch uit!'

Heb je vragen voor Bianca? Die beantwoordt zij heel graag.

Opgroeien met autisme is een lezing via Zoom. Aanmelden kan via www.cjgcursus.nl.

Bart van der Spek
Content coördinator extern
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden