Sponsoren plus twee jeugdleden in nieuwe clubshirt. Naast hoofdsponsor EVO Repro, vond ATTC de sponsoren Freepack Software en Jan Van Eck Counselling voor het clubshirt. FOTO: Hans ter Hoek
Sponsoren plus twee jeugdleden in nieuwe clubshirt. Naast hoofdsponsor EVO Repro, vond ATTC de sponsoren Freepack Software en Jan Van Eck Counselling voor het clubshirt. FOTO: Hans ter Hoek (Foto: Hans ter Hoek)

Recordaantal tafeltenniskampioenen

  Sport

Het gaat goed met de Alphense Tafeltennisclub (ATTC). Het ledenaantal van de vereniging is door een koerswijziging flink gegroeid en de club kende de afgelopen tijd een recordaantal kampioenen.

Alphen aan den Rijn - Dankzij het toekomstplan dat de leden goedkeurden, is er een aantal flinke stappen voorwaarts gezet. Het werk van de leden werpt zijn vruchten af. ATTC kan dan ook trots zijn op haar vrijwilligers en de behaalde resultaten.

Tegen de landelijke trend in is het ledenaantal van ATTC met zeventien procent gegroeid: van 93 leden (begin 2016) naar op dit moment 109 leden. Daarmee is de club goed op weg om eind 2019 de doelstelling van 130 leden te halen.

Sportief gezien is er in 2017 uitstekend gepresteerd. Van de twintig competitieteams zijn er in het voorjaar drie teams kampioen geworden. In het najaar werd er nog een schepje bovenop gedaan met maar liefst zes kampioensteams en zeven tweede plaatsen! Een ongekend aantal voor de vereniging. De competitie van dit voorjaar werd afgerond met drie kampioensteams.

Tot slot gaat ATTC in samenspraak met de gemeente aan de slag om de accommodatie aan het Marsdiep wat meer het gezicht en karakter van de club mee te geven.


Kom langs

Ook de komende maanden is er veel te beleven bij ATTC: diverse toernooien zoals de Clubkampioenschappen bij de jeugd en een 'vriendjes en vriendinnetjes toernooi', naschoolse activiteiten in juni samen met Boost Beweegt en een Open Middag op 26 mei.

www.attc-tafeltennis.nl

Meer berichten


Shopbox