Logo alphensnieuwsblad.nl


Jubileumwedstrijd 13 mei: 25 jaar G-groep AAV’36

  Sport

Elke woensdagavond is de atletiekbaan van AAV'36 het domein van een twintigtal dolblije en enthousiaste atleten van de G-groep (groep voor verstandelijk beperkten). Samen met hun begeleiders oefenen ze alle atletiekonderdelen en dat al 25 jaar. Op 6 mei is het namelijk 25 jaar geleden dat de eerste training was van de G-groep. Dit is natuurlijk een feestje waard! Daarom organiseert AAV'36 een feestelijke jubileum wedstrijd op zaterdag 13 mei.

In het hele land zijn G-groepen bij atletiekverenigingen die graag deelnemen aan wedstrijden. De jubileumwedstrijd bij AAV'36 staat daarom ook open voor iedere VB-atleet. 


Programma
Het belooft een feestelijke dag te worden met muzikale omlijsting door een drumfanfare en verrassingsact. De dag zal om 10 uur worden geopend. De G-atleten kunnen deelnemen aan de vijfkamp (sprint, hoogspringen, verspringen, kogelstoten en bal werpen) en verschillende loopafstanden: 400/800/1500 meter. Ook RaceRunners (mensen die zich voortbewegen dmv een driewielfiets zonder pedalen met borststeun) kunnen meedoen aan de volgende afstanden: 100/200/400 meter.

Inschrijven kan via http://www.aav36.nl/25-jaar-g-groep/inschrijving. 

Daarnaast staat ook een kennismakingsclinic op het programma. Aan de kennismakingsclinic kan iedereen met een verstandelijke beperking deelnemen. De onderdelen bal of vortex werpen en verspringen komen aan bod. De clinic wordt gegeven door de trainers van de G-groep van AAV'36. We sluiten de feestelijke dag af rond half 4 met de prijsuitreiking en een verrassingsact.

Meer informatie
Vragen over de inhoud van het evenement kunt u stellen aan Ed Schenk, trainer van de G-groep van AAV'36 via email: edenwilma@planet.nl. 
 

Reageer als eerste
Meer berichten