Logo alphensnieuwsblad.nl


AZC Moscow op weg naar nieuwe titel

  Sport

AZC Moscow eindigde in de competitie als 2e en speelt in de 1/4 finale van de play-offs tegen de nummer 7 Het Ravijn uit Nijverdal.


De wedstrijd is een Best-of-3 met het eerste duel op donderdag 20 april (19:30 uur) in Zwembad Aquarijn in Alphen. Het tweede duel wordt op vrijdagavond (21:00 uur) gespeeld in Nijverdal. Het eventueel beslissende duel wordt op zondag 23 april (18:00 uur) gespeeld in Zwembad Aquarijn.

De Alphense ploeg staat al lange tijd met lege handen en heeft dit jaar laten zien over zeer goede spelers te beschikken die vooral de laatste wedstrijden een steeds hechter team vormen. "Ondanks de blessure van de Servier Milos Fillopovic gaan we vol vertrouwen de play-offs in” aldus Coach Ron van der Wild. De huidige selectie is een mooi mix van jonge talenten met ervaren spelers uit binnen- en buitenland.

De ploeg wil graag voor een vol zwembad spelen, de Alphense record kampioen wil de oude tijden weer laten herleven. We hopen dat we de Alphenaren weer trots kunnen laten zijn op hun waterpolo team, kom dus kijken aldus aanvoerder Tim van Gullik.

Reageer als eerste
Meer berichten