<p>Hockeyzaak.nl en The Indian Maharadja hebben zich als nieuwe kledingpartners verbonden aan HC Alphen.</p>

Hockeyzaak.nl en The Indian Maharadja hebben zich als nieuwe kledingpartners verbonden aan HC Alphen.

(Foto: Rosoriginal Fotografie)

Nieuwe wedstrijdtenues- en partners voor HC Alphen

  Sport

De Alphense hockeyvereniging HC Alphen en nieuwe kledingpartners Hockeyzaak.nl en The Indian Maharadja hebben donderdag 29 april de nieuwe wedstrijdtenues en trainingscollectie van de senioren- en jeugdteams van Hockeyclub Alphen aan de leden gepresenteerd.

Alphen- Hockeyzaak.nl en The Indian Maharadja hebben zich als nieuwe kledingpartners verbonden aan HC Alphen. Beide organisaties zijn volgens de vereniging gespecialiseerd in hockeykleding en –artikelen. Met HC Alphen hebben ze hun handtekening gezet onder een zesjarige exclusieve overeenkomst. Alle partijen zijn naar eigen zeggen enorm blij met de overeenkomst en kijken uit naar een mooie langdurige samenwerking.

‘Hoge kwaliteit’

“Wij zijn blij om de samenwerking met echte hockeyspecialisten as Hockeyzaak.nl en The Indian Maharadja aan te gaan. De kleding is van hoge kwaliteit en draagt perfect”, reageert Sandra Habets, voorzitter van HC Alphen. “Dankzij de samenwerking kunnen we ruim aan de vraag naar HCA kleding voldoen. The Indian Maharadja biedt ons de mogelijkheid om onze HCA kledingcollectie in de toekomst uit te breiden. Met Hockeyzaak.nl als onze exclusieve distributiepartner en specialist in hockey-artikelen kunnen we onze leden optimaal van dienst zijn.”

Logo op de borst

Dat HC Alphen in deze tijd ook nog een nieuwe shirtsponsor heeft weten aan te trekken, vindt de vereniging bijzonder. Het schoonmaakbedrijf B2-Cleaning heeft zich voor de komende drie jaar aan HC Alphen verbonden. Het logo staat op de borst en tevens hebben ze meerdere borden langs de vijf velden van de hockeyvereniging. “Als schoonmaakbedrijf bedienen we een zeer afwisselende klantenportefeuille. Veelal in de steden waar de teams van HC Alphen ook hun uitwedstrijden spelen. Een prima match dus”, aldus Edward Bokern, mede-eigenaar van B2-Cleaning.

Blij met verlenging

Verder is HC Alphen ook zeer verheugd in de verlening van de sponsorovereenkomst met Rabobank. De bank is naar eigen zeggen al jarenlang een trouwe partner van vele hockeyverenigingen in Nederland door de Rabo ClubSupport. Naast het logo op de mouw hebben zij volgend seizoen ook een eigen veld. Veld 2 heet met ingang van seizoen ‘21/’22 het Raboveld.

Bart van der Spek
Content coördinator extern
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden