Logo alphensnieuwsblad.nl


Wie is deze man, die met een gestolen pinpas geld pint?

  Politie

Een 70-jarige man is tijdens het parkeren op de Paradijslaan aangesproken door een man waarbij ongezien zijn pinpas werd ontfutseld. De verdachte staat op beeld bij een pintransactie.

Alphen aan den Rijn - Het vermoeden is dat er eerder is meegekeken toen het slachtoffer zijn pincode intoetste bij het kopen van een parkeerkaartje. Daarna werd hij aangesproken door een man die even van zijn telefoon gebruik wilde maken en hem daarvoor twee euro wilde geven. Het slachtoffer vertrouwde dit niet en werkte niet mee. Anderhalf uur later merkte hij dat zijn pinpas uit zijn telefoonhoesje was verdwenen. In eerste instantie dacht hij dat hij de pas was verloren, maar later bleken er grote bedragen van zijn rekening te zijn opgenomen. 
Op camerabeelden is de verdachte te zien die komt aanrennen bij de pinautomaat aan het Stadhuisplein. Later pint hij nog een keer bij een automaat aan De Vest. In totaal pint hij voor 1000 euro van de rekening van het slachtoffer.

Kent of herkent u deze verdachte op beeld? Neem dan contact op met de recherche aan Bureau Alphen aan den Rijn via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000. 
 

1 reactie
Meer berichten