Een massage bij Chimoon is als thuiskomen bij jezelf. In beeld Simone Olde Olthof. Foto: YOUDID.nl
Een massage bij Chimoon is als thuiskomen bij jezelf. In beeld Simone Olde Olthof. Foto: YOUDID.nl (Foto: YOUDID.nl)

Ondernemer in beeld: Chimoon Massage

  Nieuwsflits

Geraakt en aangeraakt worden dekt de lading voor wat Simone bereikt met haar massages vanuit haar eigen praktijk Chimoon in Alphen. Je kunt bij haar terecht voor allerlei massages: of je nu komt voor een lichamelijke klacht of pure ontspanning.

Judith Demoed

Alphen aan den Rijn- ‘Aanraken’ is in deze tijd een beladen woord, maar het is ook iets wat hoort bij onze basisbehoefte als mens. “Ik merkte dat mensen echt blij waren om weer een afspraak te maken bij mij”, vertelt Simone. Een aantal mensen had ook meer klachten, door de veranderende omstandigheden is er meer stress en somberheid. De daadwerkelijke behoefte aan lichamelijke contact, ‘de huidhonger’ werd in deze periode nog zichtbaarder. Dit bleek wel toen de agenda van Simone zich snel weer vulde.

Klanten komen altijd binnen met een bepaalde verwachting; Simone bespreekt van tevoren wat die is en met die intentie geeft ze de massage.

“Door er onvoorwaardelijk te zijn voor iemand groeit een massage uit tot iets moois: of je nu komt voor een bindweefsel-, hoofdpijn-, of een lomi lomi massage”, zegt Simone. De afgelopen jaren volgde zij opleidingen vanuit de leer van lomi lomi, een traditionele massagevorm uit Hawaï, die steeds meer haar werk en leven bepaalt. De liefdevolle aandacht, de tijd nemen en de rust die Simone uitstraalt, past niet altijd in onze westerse wereld hoewel ons lichaam daar wel om vraagt. De helende en vloeiende bewegingen van ‘Chimoon’ voelen aan als thuiskomen bij jezelf.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden