Vakvrouw Anke van Elteren van Het Idee  sprankelende evenementen haalt alles uit de kast. Foto: YOUDID.nl
Vakvrouw Anke van Elteren van Het Idee sprankelende evenementen haalt alles uit de kast. Foto: YOUDID.nl (Foto: YOUDID.nl)

Ondernemer in beeld: Anke van Elteren

  Nieuwsflits

Wanneer je vakvrouw Anke van Elteren vraagt of zij mee wil denken om van jouw evenement een unieke belevenis te maken, dan haalt zij voor jou alles uit de kast.

Door: Judith Demoed

Alphen aan den Rijn- Anke vertelt: “20 jaar geleden ben ik gestart met ‘Het Idee sprankelende evenementen’. Met mijn creatieve blik op het leven poppen er bij mij altijd ideeën op die ik kan toepassen op de vraag van de klant.” Waar het eerst alleen ging om evenementen en kinderactiviteiten, is het bedrijf nu uitgegroeid tot een geheel omvattende organisatie.

‘Het Idee’ is gespecialiseerd in winkelcentra-events; zij weet wat er speelt in de desbetreffende omgeving en haakt daar op in, want winkelen draait om beleving.

En zij zorgt voor die sprankelende beleving met als gevolg; een glimlach op ieders gezicht.

“Samen met mijn vriendin Jeannet Dijkman run ik nu ‘Het Idee’ en vullen we elkaar enorm goed aan”, zegt Anke. Alles wat zij bedenkt, kan Jeannet creëren. Schitterende kostuums voor onder andere de spectaculaire steltenacts, de juiste look voor de promotieteams en de herkenbare magische sprookjes.

Anke en Jeannet hebben een groot team om zich heen gebouwd. Een grote groep van vaste mensen die ‘Het Idee’ een gezicht geeft. Al deze mensen zetten zich in om de feestelijke opening, beurs of het winkelcentrum event net dat beetje extra te geven. Dat kan soms heel eenvoudig of juist omvangrijk zijn, maar vooral passend. En bovenal: ‘Het Idee’ verrast jou altijd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden