Jongeren kunnen een roeiclinic volgen bij Roeivereniging Alphen. Foto: Sandra Veldhuyzen-Treur
Jongeren kunnen een roeiclinic volgen bij Roeivereniging Alphen. Foto: Sandra Veldhuyzen-Treur (Foto: )

Roeiclinic voor jeugd bij Roeivereniging Alphen

  Nieuwsflits

Geen idee wat je moet doen in deze vakantie? En altijd al eens willen ontdekken of roeien iets voor jou is? Speciaal voor jongeren tussen de 11 en 16 jaar houdt Roeivereniging Alphen een roeiclinic in de zomervakantie.

Alphen aan den Rijn- De clinic duurt één dag en heeft plaats op maandag 17 augustus. Je begint de dag op de ergometer en daarna stap je in een ‘echte’ roeiboot en ga je het water op. Je leert de basistechniek en aan het einde van de middag lukt het je al een aantal forse roeihalen te maken in een eenpersoonsboot (skiff) of een meerpersoonsboot. Het enige dat je nodig hebt is een zwemdiploma en een beetje evenwichtsgevoel.
De clinics duren de hele dag en zijn bij Roeivereniging Alphen op het Aarkanaal naast de Zegerbrug. De kosten bedragen 10 euro. Ontdek je dat roeien jouw sport is en word je lid van de vereniging, dan brengt de organisatie dat in mindering van je contributie. Inschrijven kan via de site www.rv-alphen.nl op de pagina roeiclinic. Voor vragen kun je mailen naar roeiclinic@rv-alphen.nl

Roeivereniging Alphen heeft 230 leden, tussen de 11 en 80 jaar, afkomstig uit de hele regio (van Alphen, Woubrugge en Leimuiden tot Bodegraven en Nieuwkoop).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden