Fabienne van Creatieve Geesten: "Wij zorgen voor prikkelende communicatie". Foto: YOUDID.nl
Fabienne van Creatieve Geesten: "Wij zorgen voor prikkelende communicatie". Foto: YOUDID.nl (Foto: YOUDID.nl)

Ondernemer in beeld: Creatieve Geesten

  Nieuwsflits

Met een onderscheidende invalshoek, een opvallende kopregel en bijpassend beeld kan Creatieve Geesten uit Alphen de boodschap overbrengen en de aandacht trekken. Dit kenmerkt onder andere de kracht van deze verfrissende en doeltreffende onderneming.

Judith Démoed

Alphen aan den Rijn- Al jaren is Fabiënne Fransen één van de drijvende krachten achter het bedrijf ‘Creatieve Geesten’ en is Harold Simonis oprichter/ mede-eigenaar het bekende gezicht. Fabiënne heeft haar eerste stappen in het ondernemersnetwerk gezet en wordt uiteindelijk de sturende kracht achter de onderneming.

Ondernemers weten hen goed te vinden, de mond-tot-mond reclame werkt prima en het werk volgt elkaar goed op. Sinds een jaar hebben zij een plek ingenomen bij het pand van Sera.

Meestal maak je als communicatiespecialist geen reclame voor jezelf, maar je kunt er niet om heen dat je wel eens beeld van hen voorbij hebt zien komen. Veel media-uitingen van Rijnvicus, Woonforte, Gek van Fietsen en diverse overheidsinstanties wordt door hen verzorgd. En wat we allemaal dit jaar enorm hebben gemist is het Zomerspektakel; Fabiënne en Harold zijn de ‘Creatieve Geesten’ achter dit feestelijke festival. Het beeldmerk, posters en de Obstacle Run zijn van hun hand. Fabiënne: “Wij inventariseren goed hoe je de doelgroep het best kunt bereiken en passen daar een krachtig tekst en beeld concept op toe. Wij zorgen voor prikkelende communicatie.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden