Dixie Six doet De Olm zondag op zijn grondvesten schudden. Foto: Elly Hoogerwerf
Dixie Six doet De Olm zondag op zijn grondvesten schudden. Foto: Elly Hoogerwerf (Foto: Elly Hoogerwerf)

Dixie Six staat op de planken van De Olm

  Nieuwsflits

Na vier jaar in De Hollandsche Leeuw onderdak te hebben gehad, werd op 8 maart de maandelijkse Dixieland Jubilee voor de eerste keer in partycentrum De Olm gehouden. Dat beviel goed. De reacties van publiek, band en De Olm waren enthousiast. En toen sloeg corona toe. Vijf maanden moest de jazz in De Olm stil zijn. Maar op zondag gaat de Dixieland Jubilee eindelijk weer verder.

Nieuwkoop- Natuurlijk gaat dit corona-veilig gebeuren. Maar naast de gebruikelijke maatregelen (1,5 m., afstand tussen tafeltjes, minder publiek, prima ventilatie) doen de initiatiefnemers voor deze Dixieland Jubilee, Mark ten Dam van De Olm en Carla Tavenier-Kok van het huisorkest Dixie Six All Stars, een dringend beroep op alle bezoekers om voorzichtig te zijn.

Huisorkest Dixie Six All Stars is er helemaal klaar voor. Zondag klinkt dus weer de lekker in het gehoor liggende jazzmuziek die in Nederland vooral bekend is geworden door de Dutch Swing College Band en de Chris Barber Band uit de jaren vijftig en zestig.

De aanpak van de Dixieland Jubilee: de band speelt van 15.30 tot 18.00 uur en de toegang is gratis. Centrum De Olm Nieuwkoop is gevestigd aan de Transportweg 21 – 23, in Nieuwkoop.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden