Eric de Jong van Philadelphia Werk & Begeleiding Zuid-Holland Zeeland en Rosita Pauëlsen, manager Bijzonder Vastgoed van Woonforte tekenden de huurovereenkomst. Foto: Woonforte
Eric de Jong van Philadelphia Werk & Begeleiding Zuid-Holland Zeeland en Rosita Pauëlsen, manager Bijzonder Vastgoed van Woonforte tekenden de huurovereenkomst. Foto: Woonforte (Foto: )

Philadelphia verhuist naar nieuwe locatie in de stad

  Nieuwsflits

Philadelphia is al jaren actief in Alphen aan den Rijn en omgeving. Naast de woonlocaties voor mensen met een verstandelijke beperking biedt Philadelphia ook ambulante ondersteuning en dagbesteding, leren en werken. De dagbesteding werd tot nu toe voornamelijk intern op de woonlocaties aangeboden. Dat gaat nu veranderen. Per november van dit jaar start de dagbesteding met het leren en werken vanuit de nieuwe locatie aan de Polluxstraat 3 in Alphen aan den Rijn. Woonforte verhuurt de veelzijdige ruimte.

Alphen aan den Rijn- Op maandag 3 augustus had de officiële sleuteloverhandiging plaats bij het naastgelegen restaurant De Verrassing, dat gerund wordt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Regiomanager Eric de Jong van Philadelphia Werk & Begeleiding Zuid-Holland Zeeland en Rosita Pauëlsen, manager Bijzonder Vastgoed van Woonforte tekenden de huurovereenkomst.

Rosita Pauëlsen:We vinden het bij Woonforte erg belangrijk dat iedereen kan meedoen in de samenleving. We zetten als woningcorporatie graag een stapje meer. Het is belangrijk dat mensen zich kunnen ontwikkelen en verder kunnen komen. Philadelphia past daarom prima.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden