De tiende editie van het Lipton Ice Tea Liemeer Open staat voor de deur. Foto ter illustratie, van Golfclub de Koepel
De tiende editie van het Lipton Ice Tea Liemeer Open staat voor de deur. Foto ter illustratie, van Golfclub de Koepel (Foto: Golfclub de Koepel)

Inschrijven voor Lipton Ice Tea Liemeer Open

  Nieuwsflits

Het Lipton Ice Tea Liemeer Open gaat door. Het golftoernooi heeft op 13 september plaats en inschrijven is vanaf heden mogelijk. Het is de tiende editie van het evenement. Omdat het een jubileum is, is het een speciale editie.

Nieuwveen- "Wij verwachten weer een zeer sterk deelnemersveld. Zo hebben zich voor deze jubileum editie alle oud-winnaars van de afgelopen 10 jaar aangemeld. Op onze website www.liemeeropen.nl kun je de lijst met inschrijvingen bekijken", vertelt de organisatie.

Het toernooi is een golfwedstrijd voor top-amateurs uit het hele land.Zowel voor de dames als voor de heren is de eerste prijs een geheel verzorgde golfreis voor twee personen aangeboden door 3D Golfreizen. Daarnaast worden er mede door de inbreng van hoofdsponsor Lipton Ice Tea en vele andere sponsoren nog talloze andere prijzen beschikbaar gesteld met extra prijzen voor de neary en voor een hole in 1.Het inschrijfgeld voor het Liemeer Open bedraagt € 57,50 en voor leden van Liemeer €30,-. De inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld ontvangen is op rekeningnummer NL18RABO0154141461 o.v.v. Liemeer Open. Er is plek voor 78 personen. Bij meer inschrijvingen wordt gekeken naar ranking. Het adres is Golfpad 1.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden