Een nieuwe start voor Kramer Uitvaartzorg onder leiding van Nico en Mariëtte Soek. Foto: Marloes van Drie
Een nieuwe start voor Kramer Uitvaartzorg onder leiding van Nico en Mariëtte Soek. Foto: Marloes van Drie (Foto: )

Echtpaar Soek eigenaars Kramer Uitvaartzorg

  Nieuwsflits

Nico en Mariëtte Soek zetten sinds kort de onderneming Kramer Uitvaartzorg voort. Dit doen ze naast hun uitvaartonderneming Arum. Bijna 70 jaar lang verzorgde Kramer uitvaarten in Alphen aan de Rijn en de regio. Vanaf 2018 was het pand gevestigd aan de Alphense Nassaustraat.

Alphen aan den Rijn- De Kramer dossiers staan, met instemming van de klanten, in het kantoor. Om ook in Alphen aan de Rijn te kunnen beschikken over een 24-uurs opbaarkamer wordt gebruik gemaakt van de ruimte bij de Oudshoornse Kerk. Ook wanneer nabestaanden de voorkeur geven aan opbaring thuis of elders, biedt Kramer Uitvaartzorg daarvoor faciliteiten aan. Het echtpaar Soek is naar eigen zeggen goed op de hoogte van de mogelijkheden in Alphen aan de Rijn en in de regio dankzij hun jarenlange ervaring.

Elke uitvaart is uniek en wordt uitgevoerd volgens de wensen van de overledene en/of de nabestaanden. Met de nabestaanden worden de stappen die bij een uitvaart horen besproken, zodat op een passende manier afscheid genomen kan worden. Het gaat altijd om maatwerk. Zowel voor, tijdens als na de uitvaart bieden Nico en Mariëtte Soek begeleiding en ondersteuning.

www.krameruitvaartzorg.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden