Kinderen uit de Kinderraad helpen mee met de organisatie van Alphen's got Talent. Foto: gemeente
Kinderen uit de Kinderraad helpen mee met de organisatie van Alphen's got Talent. Foto: gemeente (Foto: )

Inzendingen voor Alphen’s got Talent geopend

  Nieuwsflits

Vanaf vandaag kunnen alle kinderen die mee willen doen met Alphen’s got Talent hun nominatiefilmpje inzenden via alphensgottalent.nl. De Kinderraad van de gemeente Alphen aan den Rijn gaat samen met Stichting Vakantiespel op zoek naar dé talenten van Alphen aan den Rijn.

Alphen aan den Rijn- De kinderen uit de Kinderraad helpen bij het organiseren van Alphen’s got Talent voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 13 jaar. Insturen van filmpjes kan tot en met 19 augustus. De spetterende finaleavond vindt plaats in Parkvilla op 28 augustus, de afsluitende vrijdagavond van Het VakantieSpel.

Het organisatiecomité: “We vinden het belangrijk dat iedereen mee mag doen, dus nodigen hierbij speciaal nog alle kinderen van de kernen uit te laten zien wat zij in huis hebben!”

De Kinderraad wilde graag wat leuks organiseren voor de kinderen in Alphen aan den Rijn tijdens de zomervakantie. Veel van de activiteiten die gepland stonden konden helaas niet of maar in beperkte mate doorgaan. Tijdens een speciaal ingelaste Kinderraad zijn er vele ideeën bedacht om de zomer niet saai te maken. Alphen’s got Talent was één van die ideeën. Een afvaardiging van 14 kinderen van de Kinderraad helpt mee.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden