Een bezoek naar Avifauna stond ook op de planning. Foto: PR
Een bezoek naar Avifauna stond ook op de planning. Foto: PR (Foto: )

Ambassadeurs gingen op pad in het Groene Hart

  Nieuwsflits

Het Groene Hart wil graag meer bezoekers aantrekken en daarvoor halen ze alles uit de kast. Vorige week gingen diverse ambassadeurs een week lang op pad in het Groene Hart. Er stond ook een bezoek aan Alphen aan den Rijn en Boskoop op de planning.

Alphen e.o. - “Het Groene Hart heeft een uniek en puur Hollands landschap, met natuur en water, mooie stadjes en pittoreske dorpen. En met tal van interessante recreatiemogelijkheden voor het hele gezin. Juist hier en juist nu kun je heerlijke dagjes uit beleven”, vertelt Joke Pelser van de organisatie. “Ze zijn zeker op bezoek gegaan bij de bekendere plekken zoals Archeon, Avifauna, de molens van Kinderdijk, naar Kasteel De Haar, De Heksenwaag, diverse musea bezoeken en alles te weten komen over kaas. Onderweg deden ze vele van bekende en minder bekende dorpen en steden aan en ondernamen ze leuke activiteiten. Soms gingen ze met z’n tweeën op avontuur en sliepen ze op bijzondere plekjes, maar er was ook een dag dat er een groep van 10 op pad ging. Dat was vast en zeker een gezellige boel!”

De campagne #watkaninhetGroeneHart kan volgens hen een prettige hulp bij het kiezen van leuke dagjes uit en een fijn verblijf in het Groene Hart.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden