Monique Wolvers zet alles op alles om van je droomhuis jouw eigen huis te maken. Foto: YOUDID.nl
Monique Wolvers zet alles op alles om van je droomhuis jouw eigen huis te maken. Foto: YOUDID.nl (Foto: YOUDID.nl)

Ondernemer in beeld: Monique Wolvers

  Nieuwsflits

Wanneer je echt iets wilt, dan zal Monique van Monique Wolvers Aankoopmakelaar alles op alles zetten om te zorgen dat het voor elkaar komt. Als aankoopmakelaar zal zij tot het uiterste gaan om van jouw droomhuis, jouw eigen huis te maken.

Judith Demoed

Alphen aan den Rijn- Monique Wolvers praat met heel haar lijf wanneer zij vertelt over haar werk. Vol passie begeleidt zij huizenzoekers van het begin tot het einde. Door haar ervaring als verkoopmakelaar weet zij goed hoe het in het wereldje werkt. Zij kent de makelaar, de notarissen en taxateurs. “Het is fijn om snel met hen te schakelen” vertelt Monique. Hoewel er in een gesprek met haar niet snel stiltes vallen, is een zij een kei in luisteren en te horen wat de wensen en behoeften zijn.

In deze tijd waarbij de meeste huizen boven de vraagprijs worden verkocht, maar vooral ook heel snel, is het een hele uitdaging om wat bedenktijd te creëren en goed onderzoek te doen. En daarvoor heb je dan Monique. Zij zegt: “Ik zit dichtbij het vuur, heb veel lijntjes en weet vaak waar de verkopende partij behoefte aan heeft, zodat we daarop in kunnen spelen.”

Waar Monique startte in haar vertrouwde omgeving van Alphen aan den Rijn, is zij langzaam haar regio in het Groene Hart en daarbuiten aan het uitbreiden. Grotendeels heeft zij de groei te danken aan de mond-tot-mond reclame; tevreden klanten vertellen graag welke zorgen zij allemaal uit handen neemt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden