Creatieve workshops voor kinderen bij Parkvilla

  Nieuwsflits

Leuke creatieve workshops voor kinderen zijn er volop deze zomer bij Parkvilla. Bij graffiti in 1 dag, dat vandaag plaatsheeft, gaan kinderen met elkaar een gigantische graffiti spuiten én eigen sjablonen maken. Ieder kind kan zo zijn eigen Street Art stempel op de wereld drukken.

Alphen aan den Rijn- Onder het motto ‘Huh, hoe zit dat?’ is er een cursus fototrucage. Leerlingen onderzoeken hoe ze met trucage het onmogelijke mogelijk kunnen maken. Ze werken in groepjes en gaan aan de slag met een eigen truc. Deze workshop stimuleert volgens Parkvilla samenwerking, creativiteit, fantasiegebruik en basisvaardigheden van fotograferen.

Dansen

Voor kinderen die graag bewegen zijn er verschillende dansworkshops. Vanaf 2,5 jaar een speel & dans workshop en dansen in 1 dag vandaag voor jongens en meisjes vanaf 11 jaar. Het is een leuke dansles met een mix van verschillende dansstijlen. De kinderen leren improviseren en aan de slag gaan met het creëren van een dansstuk. Op 17 augustus is er een driedaagse dansles voor tieners. In augustus worden er ook nog volop workshops gehouden.

Kijk op www.parkvilla.nl/zomerweken voor alle workshops en voor meer informatie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden