Museumpark Archeon  is samen met Vogelpark Avifauna genomineerd voor het Leukste Uitje van Zuid-Holland Foto: Museumpark Archeon
Museumpark Archeon is samen met Vogelpark Avifauna genomineerd voor het Leukste Uitje van Zuid-Holland Foto: Museumpark Archeon (Foto: Museumpark Archeon)

Avifauna en Archeon in race voor Leukste Uitje

  Nieuwsflits

Vogelpark Avifauna en Museumpark Archeon zijn allebei genomineerd voor het Leukste Uitje van Zuid-Holland. Het evenement wordt jaarlijks op touw gezet door de ANWB.

Alphen aan den Rijn- De ANWB Eropuit prijs is de publieksprijs namens 4,5 miljoen ANWB leden. De verkiezing is verdeeld in twee categorieën: het Leukste Uitje van Nederland en het Leukste Uitje van de Provincie. In die categorie zijn Avifauna en Archeon dit jaar opnieuw genomineerd.

Voor de landelijke verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland’ nomineert de ANWB 39 uitjes. Dit zijn uitjes met een bezoekersaantal boven de 450.000. Diergaarde Blijdorp, Duinrell, SPIDO Rotterdam Havenrondvaart, Plaswijckpark, Euromast Rotterdam, Kunstmuseum Den Haag en het Maurtishuis zijn andere nominaties namens Zuid-Holland.

Criteria waar de jury en de leden de uitjes op beoordelen: prijs/kwaliteit, sfeer, aanbod, toegankelijkheid voor hele gezin, klantvriendelijkheid en de faciliteiten.

Je stem uitbrengen kan via de website van de ANWB.

https://www.anwb.nl/landvananwb/verkiezing-leukste-uitje

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden