Door de fusie van de twee ondernemersverenigingen zijn er nu 360 leden. Foto: PR
Door de fusie van de twee ondernemersverenigingen zijn er nu 360 leden. Foto: PR (Foto: )

Ondernemersverenigingen slaan de handen ineen

  Nieuwsflits

Na toestemming in de Algemene Ledenvergadering is het een feit: de ondernemersverenigingen OVA Kaag en Braassem en OVKB-Oost gaan verder als één vereniging.

Kaag en Braasem- De samenwerking gaat vooralsnog verder onder de fusietitel ‘OVA/OVKB-Oost’, een nieuwe naam en logo volgen in 2021. Met deze beslissing worden de krachten gebundeld van álle ondernemers in de gemeente Kaag en Braassem.

OVA en OVKB trokken op veel vlakken al samen op. Zoals bij het opstellen van een toekomstgerichte Economische Visie (die elke vijf jaar gezamenlijk wordt aangeboden aan Burgemeester en Wethouders) en in het Economisch Overleg Platform (als ondernemerscollectief in (voor)overleg met de gemeente en andere overheden en partijen). Ook werd gezamenlijk de Ondernemersprijs Kaag en Braassem georganiseerd.

Vanaf de start van het nieuwe seizoen – in september - zullen de bijeenkomsten (zoals bedrijfsbezoeken en netwerkborrels) gezamenlijk worden gehouden. De nieuwe OVA-app, die onlangs is gelanceerd, komt binnenkort ook beschikbaar voor alle leden vanuit OVKB-Oost. Er zijn nu 360 leden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden