Stichting Kledingbank Groene Hart hoopt via de nieuwe site nog meer mensen kleding te kunnen geven. Foto ter illustratie. Gemaakt door: Geke Pluimers
Stichting Kledingbank Groene Hart hoopt via de nieuwe site nog meer mensen kleding te kunnen geven. Foto ter illustratie. Gemaakt door: Geke Pluimers (Foto: Geke Pluimers)

St. Kledingbank Groene Hart lanceert nieuwe site

  Nieuwsflits

Stichting Kledingbank Groene Hart heeft haar nieuwe website gelanceerd: www.kledingbank-groenehart.nl. De website is zowel bedoeld voor de doelgroep om zich aan te melden voor een gratis kledingpakket, als bron van informatie voor belangstellenden en voor mensen die kleding willen aanleveren.

Alphen aan den Rijn- “De doelgroep van de kledingbank zijn inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn met een minimuminkomen plus 20 procent”, zegt voorzitter Richard Brand. “Dankzij de website kunnen we aanvragen sneller verwerken en dat is ook in het belang van onze cliënten.”

Stichting Kledingbank Groene Hart is opgericht in 2018 en geeft naar eigen zeggen goede bruikbare kleding aan mensen die het hard nodig hebben, maar het zelf (tijdelijk) niet kunnen betalen. De stichting voorkomt verspilling door gebruikte kleding te hergebruiken en draagt bij aan armoedebestrijding in het Groene Hart. De kledingbank is een particulier initiatief en wordt mogelijk gemaakt door sponsors en vrijwilligers. De kledingbank bevindt zich in het centrum van Alphen aan den Rijn in gebouw De Jozef, ingang Gaslaan.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden