Nick van der Haven sleepte 200 euro in de wacht door eerste te worden met het videospel Mario Kart. Foto: PR
Nick van der Haven sleepte 200 euro in de wacht door eerste te worden met het videospel Mario Kart. Foto: PR (Foto: )

Nick wint eremetaal met Mario Kart competitie

  Nieuwsflits

Het eerste grote offline event in de Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn zit erop. Deelnemers van De TOPdesk Hero League Mario Kart streden om een prijzenpot van 500 euro en eeuwige room. Na een hoop vliegende bananen, rode schilden en paddenstoelen is de Mario Kart kampioen Nick van der Haven onlangs met de hoofdprijs van 200 euro naar huis geracet.

Alphen aan den Rijn - De TOPdesk Hero League is een gloednieuwe esports competitie in Nederland. Hoofdsponsor TOPdesk maakt er een competitief feestje van. Op het kantoor in Delft is een heuse Mario Kart gameroom waar medewerkers even kunnen relaxen. Dit is nu uitgebreid met deze nationaal opgezette competitie om gezelligheid en saamhorigheid te creëren.

Seizoen één van de Hero League liep iets anders dan gepland: de toernooien moesten online gespeeld worden vanwege corona. Er is vervolgens snel geschakeld en een online toernooien platform opgezet. Hier is de TOPdesk Hero League gelanceerd waar om de week werd gestreden voor een plekje in de uiteindelijke offlinefinale in de Esports Game Arena. Ook is er een complete online tv-uitzending opgezet. Een keer meedoen? esportsgamearena.nl/hero-league

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden