Jan de Vries (directeur Rijnvicus, rechts) en Richard Grootenboer (Finance Director Europe Hallmark Cards) gaan opnieuw samenwerken. Foto: PR
Jan de Vries (directeur Rijnvicus, rechts) en Richard Grootenboer (Finance Director Europe Hallmark Cards) gaan opnieuw samenwerken. Foto: PR (Foto: )

Hallmark zet weer alle kaarten in op Rijnvicus

  Nieuwsflits

Jan de Vries (directeur Rijnvicus) en Richard Grootenboer (Finance Director Europe Hallmark Cards) hebben op maandag 13 juli opnieuw voor langdurige samenwerking ondertekenend. Voor de komende drie jaar is de werkgelegenheid van ongeveer 85 mensen veiliggesteld. De medewerkers komen uit de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop. De meeste medewerkers van Rijnvicus hebben (enige) afstand tot de arbeidsmarkt.

Regio- Hallmark en Rijnvicus gaan een contract aan voor tenminste 3 jaar, van 1 juli 2020 tot met 1 juli 2023. Hierdoor is continuïteit in de productie en recycling voor de producten van Hallmark gegarandeerd. Dit contract biedt volgens beide organisaties de medewerkers van Rijnvicus kansen om te doen waar ze goed in zijn.

De directeur van Rijnvicus maakte onlangs zijn vertrek bekend naar DSV. Hij is zeer trots dat hij voor zijn vertrek de deal heeft getekend. “Deze handtekening heb ik met liefde voor mijn medewerkers gezet. Hallmark is een begrip in onze organisatie. Wij hebben nu marktconforme prijzen en wij zijn blij dat Hallmark hierin is meegegaan. Zij laten opnieuw zien dat zij onze medewerkers op waarde schatten”, aldus De Vries.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden