Foto:

Eerste coronakranten-expositie te zien

  Nieuwsflits

Aan de Hoogeveenseweg 14a bij Gewoon bij Winny is een kleine tentoonstelling over corona te zien. Er zijn ruim 200 foto’s uit verschillende kranten op een twintigtal borden tentoon gesteld. En de verzameling corona-artikelen groeit bijna dagelijks. Dus gaandeweg wordt deze expositie nog uitgebreid, is de bedoeling.

Hazerswoude-Dorp - In maart greep het onzichtbare en onverwachte coronavirus om zich heen en niet in ons land alleen, maar wereldwijd. En mede omdat er nog geen goed coronavaccin is ontwikkeld, is deze pandemie, als een verschrikkelijke coronaepidemie, lang niet voorbij. Kom gerust eens kijken op nummer 14a aan de Hoogeveenseweg, tussen Benthuizen en Boskoop. U kunt hier heerlijk genieten van koffie met zelfgebakken lekkers, een vers bereide lunch of high tea. Gewoon bij Winny is een zorg locatie voor mensen met zorg, er zijn nog een aantal zorgplekken vrij. Voor info neem contact op met Ria 06-51630831 Aan de overkant gelegen is het prachtige Bentwoud waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen. Prachtig.

De officiële opening staat nog niet gepland, maar u kunt vrijblijvend komen kijken van woensdag tot en met zondag tussen 10.00 en 17.00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden