Jentl van Veen (13) covert single van Gerard Cox


Jentl (13) heeft het nummer 'Het is weer voorbij die mooie zomer' in een nieuw jasje gegoten. Foto: Gemma van der Heide
Jentl (13) heeft het nummer 'Het is weer voorbij die mooie zomer' in een nieuw jasje gegoten. Foto: Gemma van der Heide (Foto: )

Jentl van Veen (13) covert single van Gerard Cox

  Nieuwsflits

13 jaar is ze pas, maar ze heeft al heel wat ervaring in de muziek. De Alphense Jentl van Veen mocht op 11-jarige leeftijd een spotje inzingen voor een actie van Greenpeace, heeft een cover-CD met akoestische nummers uitgebracht en zong tijdens de braderie van Nieuwkoop. Nu heeft ze een cover uitgebracht van het nummer 'Het is weer voorbij die mooie zomer' van Gerard Cox.

Alphen aan den Rijn - Het nummer is een nieuwe Nederlandse tekst. Nadat Jentl de tekst naar Cox had opgestuurd, kreeg ze direct toestemming het nummer uit te brengen. Bij verschillende radiostations in de regio is het nummer al voorbij gekomen.

Jentl was al twee jaar de jongste deelnemer van Gluren bij de Buren, was te zien tijdens het open podium van de foyer van het Stadstheater van Zoetermeer. Ook zou ze tijdens de Boomplantdag op 18 maart hebben mogen optreden voor 500 schoolkinderen in het Castellum.

Haar droom? "Veel solo-optredens of optreden met een bandje, veel leren, meer eigen liedjes schrijven en steeds bekender worden. Het zou leuk zijn ooit een duet zingen met Miss Montreal of Snelle en natuurlijk zou het heel bijzonder zijn om een keer in een reclame te spelen."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden