Binnenkort ook in Alphen: medewerkers van Zorgorganisatie De Vierstroom op de e-bike. Foto Vierstroom Zorg Thuis
Binnenkort ook in Alphen: medewerkers van Zorgorganisatie De Vierstroom op de e-bike. Foto Vierstroom Zorg Thuis (Foto: )

Vierstroom de wijk in op de elektrische fiets

  Nieuwsflits

Minder reistijd en meer tijd voor de cliënt, dát zijn belangrijke redenen waarom zorgorganisatie Vierstroom Zorg Thuis de medewerkers in de wijkverpleging een elektrische fiets aanbiedt. In de komende vier weken krijgen zo’n 400 medewerkers van Vierstroom Zorg Thuis een elektrische fiets, onder wie die in Alphen.

ALPHEN AAN DEN RIJN - Jeanette, wijkverpleegkundige: “Wij zijn enorm blij met de e-bike. Waar ik eerst de auto zou nemen vanwege de afstand, kan ik nu prima met de e-bike op pad. Het is heerlijk om tussendoor even lekker te kunnen bewegen in de buitenlucht in plaats van telkens in de auto te zitten en bovendien kan ik me met de e-bike veel soepeler door de wijk bewegen. Dat scheelt veel reistijd en komt de cliënten ten goede. Het is ook fijn dat ik de e-bike privé mag gebruiken, ook dan pak ik nu vaker de fiets.”

Directeur Susan Veenhoff van Vierstroom Zorg Thuis is trots dat e-bikes nu de weg op kunnen: “Wij vinden het belangrijk om in onze medewerkers te investeren en te zorgen voor een prettige manier van werken. De e-bike helpt daarbij: minder reistijd, meer tijd voor de cliënten en het komt bovendien de vitaliteit van de medewerkers ten goede.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden