De plattegrond van Maartens zorgunit. Foto: PR
De plattegrond van Maartens zorgunit. Foto: PR (Foto: )

Goedkeuring Zorgunit van Maarten van den Bergh

  Nieuwsflits

Alphenaar Maarten van den Bergh liep vorig jaar een hoge dwarslaesie op bij een ongeluk. Yvonne van Deun, Sandra Hoogeboom, Lucienne Tuithof en Sandra Diks hebben een stichting opgericht: Stichting Help Maarten naar Huis. Goed nieuws: Maartens huis kan worden verbouwd.

Alphen aan den Rijn- Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement heeft op 25 juni de digitale vergadering geopend om de mensen van de VvE te laten stemmen over het plaatsen van een zorgunit of een interne verbouwing van het huis van Maarten. Er was een opkomst van maar liefst 87,50 % en van hen was ruim 80 % vóór Maarten zijn terugkomst, met de daarbij behorende toestemmingen voor het plaatsen van een zorgunit in zijn tuin. Aan iedereen die wilde werd een informatiepakket aangeboden met alle ins en outs, die gepaard gaan met de mogelijke interne verbouwing of de zorgunit in de tuin die Maarten zo graag wil.

Stichting Help Maarten naar Huis is super blij voor Maarten, maar de financiën zijn nog niet toereikend.

Op de website (www.helpmaartennaarhuis.nl) staan de actuele tikkie-gegevens en overboeken mag op rekeningnummer NL08 RABO 0352 4863 68 t.n.v. Stichting Help Maarten naar Huis!.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden