Fietsfanaten kunnen weer tochten maken met FTC Avanti. Fotograaf Avanti
Fietsfanaten kunnen weer tochten maken met FTC Avanti. Fotograaf Avanti (Foto: )

FTC Avanti start weer met de fietsactiviteiten

  Nieuwsflits

Fiets Toer Club Avanti gaat weer van start en u kunt samen met hen de coronakilo’s er af fietsen.

Alphen aan den Rijn- Vanaf 1 juli kunnen fietsers weer met de toergroepen op stap, al moet er waar nodig afstand worden bewaard. De procedures in het clubhuis zijn naar anderhalve meter opgeschaald. Er is een looproute gemaakt, dus de fietsers kunnen veilig het clubhuis in en uitlopen en onderweg houden we de nodige afstand. Koffiedrinken kan ook weer op de terrassen halverwege de fietstochten. Kortom we gaan er weer voor.

Bij Avanti zijn er zes verschillende niveaugroepen. Er zijn twee recreantenfietsgroepen en vier toerfietsgroepen. De snelheden variëren van 18/20 tot 30/35 km per uur en de afstanden variëren tussen de 50 en 120 km. Iedereen kan een fietsgroep vinden die bij hem past. De groepen fietsen op zaterdag, zondag, dinsdag en donderdag in de ochtend en op dinsdagavond een korte rit voor de bikkels.

Wilt u ook een keer de sfeer proeven bij FTC Avanti? Kom dan een paar keer meefietsen. http://www.ftcavanti.nl/vereniging/fiets-eens-mee Voor de toerfietsgroepen hebt u een racefiets met een bel en een helm nodig.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden