Keukenwarenhuis.nl is de nieuwe hoofdsponsor van voetbalclub FC Dordrecht. Foto: Keukenwarenhuis.nl
Keukenwarenhuis.nl is de nieuwe hoofdsponsor van voetbalclub FC Dordrecht. Foto: Keukenwarenhuis.nl (Foto: )

KeukenWarenhuis.nl gaat FC Dordrecht sponsoren

  Nieuwsflits

Het familiebedrijf KeukenWarenhuis.nl uit Ter Aar is officieel hoofdsponsor van FC Dordrecht geworden. Komend voetbalseizoen prijkt dan ook de naam van Keukenwarenhuis.nl op de voorkant van het FC Dordrecht shirt.

Ter Aar- Riwal Hoogwerkers geeft het stokje dus over aan Keukenwarenhuis.nl. Verkerk is ambitieus en ziet het hoofdpartnership als een strategische zet. Zo zegt mede-eigenaar Mark Verkerk: “Enerzijds als onderbouwing voor het gebied waar wij zitten, anderzijds ook een stukje maatschappelijke verantwoordelijkheid dat je ook in de buurt een soort van aflaat hebt waar wij ons best voor willen doen.”

Non nonsens

FC Dordrecht is volgens Verkerk een no nonsens club die aansluit bij 'onze no nonsens aanpak, doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg, en dat vindt onze klant ook fijn. Sportief is het dit jaar even afwachten, maar de voortekenen zijn veelbelovend.'
Het keukenwarenhuis maakt letterlijk een stijgende lijn door bij de club, zo zegt mede-eigenaar Jos Verkerk: “We zijn twee jaar geleden begonnen op de onderkant van de rug en daarna de bovenkant.. En nu als hoofdpartner op de borst. Wij zijn supertrots.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden