Architect Joost Voortman van Bloemen Architecten: “Wij maken niet alleen het plan, maar wij hebben ook de expertise in huis”.
Architect Joost Voortman van Bloemen Architecten: “Wij maken niet alleen het plan, maar wij hebben ook de expertise in huis”. (Foto: YOUDID.nl)

Ondernemer in beeld: Bloemen Architecten

  Nieuwsflits

Hoewel Bloemen Architecten al ruim 30 jaar bestaat, zorgde de nominatie ‘de beste ondernemer in de categorie MKB’ begin van dit jaar voor het zetje om nog zichtbaarder te worden.Vanaf dat moment posten zij via social media elke dag een project waaraan zij hebben bijgedragen.

Judith Demoed

Bloemen Architecten is de grondlegger van het tot stand komen van verschillende mooie panden binnen en buiten Alphen. Om maar wat kenmerkends te noemen; Wet ‘n Wild, Hospice Lupinesingel en het Nutsgebouw komen van hun hand en het Hotel van der Valk N11 zit nog in de pen.

“De afgelopen periode was het flink doorwerken”; vertelt architect Joost Voortman. “Er stonden veel klussen in de planning; dit zijn vaak ook langlopende projecten. Wat het effect van deze corona-periode zal zijn, is waarschijnlijk pas op een langer termijn te zien, dus dat is koffiedik kijken”.

Met een team van negen hebben zij een duidelijk doel voor ogen en Joost ziet het als hun taak om de droom te scheppen die in het hoofd van de klant zit. “Wij maken niet alleen het plan, maar wij hebben ook de expertise in huis om betrokken te blijven bij het gehele proces”; zegt Joost.

En zo pakt Bloemen Architecten dit ook aan bij hun nieuwe onderkomen waar Bloemen Architecten voor de zomer hoopt in te trekken. Met het gehele team bedenken en verbouwen zij letterlijk het gehele pand bij de ingang van de Werf; de plek voor vernieuwend ondernemerschap.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden