Up Travel Store The Travel Club heeft afgelopen zaterdag de deuren geopend. Foto: PR
Up Travel Store The Travel Club heeft afgelopen zaterdag de deuren geopend. Foto: PR (Foto: )

Pop Up Travel Store The Travel Club geopend

  Nieuwsflits

Ook zo aan toe om er even tussen uit te gaan? Wendy van der Hoorn - Touw helpt graag met het uitzoeken naar een passende reis. Op zaterdag heeft ze een tijdelijke Pop - Up Travel Store geopend.

Langeraar- "Nu kan iedereen langs komen op de vrijdag en zaterdag voor zowel last minutes als nieuwe boekingen. Voor het najaar, winter en zomer 2021 zijn jullie bij mij op het juiste adres", aldus Wendy Touw: “Ik snap heel goed dat angst speelt bij mensen, daarom heb ik de keuze gemaakt om in deze tijd een winkel te openen waar iedereen op vrijdag en zaterdag langs kan komen met vragen over een vakantie. Elke dag veranderen er regels en worden maatregelen steeds soepeler, ik ben volledig op de hoogte van alles wat er speelt in de reisbranche en op de vakantiebestemmingen. Ik denk graag mee en geef objectieve informatie en adviezen. Maandag t/m donderdag kom ik zoals gewoonlijk nog steeds op afspraak bij klanten thuis".
Veiligheid en de gezondheid van onze reizigers staan voorop. "Ik informeer iedereen over de maatregelen om goed voorbereid op reis te gaan, met eigen auto in eigen land, Europa of toch met het vliegtuig." Het adres is Strooplikker 13.Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden