Ondanks de coronamaatregelen staat zondag een theatervoorstelling van Jeugdtheater Het Applaus op het programma. Foto: Jeugdtheater Het Applaus
Ondanks de coronamaatregelen staat zondag een theatervoorstelling van Jeugdtheater Het Applaus op het programma. Foto: Jeugdtheater Het Applaus (Foto: )

Jeugdtheater Applaus brengt Hans en Yildiz

  Nieuwsflits

Jeugdtheater Applaus speelt komende zondag zijn jaarlijkse voorstelling. Ondanks dat er een hele tijd niet gerepeteerd kon worden vanwege de coronamaatregelen is het toch gelukt een stuk op de planken te brengen.

Alphen aan den Rijn- Dit jaar spelen ze het verhaal van Hans en Yildiz. Het is een sprookje – gebaseerd op Hans en Grietje en een heleboel andere sprookjes – voor kinderen 8-12 jaar over een onmogelijke liefde tussen een jongen en een meisje met verschillende culturele achtergronden. Anders dan in Romeo en Juilliet blijkt deze liefde op het eind toch mogelijk te zijn. Het is een luchtige eenakter gespeeld door vijf spelers onder leiding van regisseur Willem-Jan Kinds.

De aanvang is 20.00 uur en de zaal gaat open om 19.45 uur. De voorstelling heeft plaats bij Stichting Max aan de Olympiaweg 2. Kaarten kosten 3 euro aan de kassa of van te voren reserveren op info@jeugdtheaterapplaus.nl.

Jeugdtheater Applaus is het kleinste jeugdtheater uit Alphen. Ze bieden kinderen in een kleine veilige groep op een laagdrempelige manier toneellessen aan. Iedereen die tussen 10 en 20 jaar is en het leuk vindt te (leren) acteren is welkom.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden