Marieke van der Linde tijdens de start van de koopjesdag maandag om 7.00 ‘s ochtends  (foto: YOUDID.nl)
Marieke van der Linde tijdens de start van de koopjesdag maandag om 7.00 ‘s ochtends (foto: YOUDID.nl) (Foto: YOUDID.nl)

Ondernemer in beeld: Van der Linde mode en Lingerie

  Nieuwsflits

Al 90 jaar kunnen mensen de winkel ‘Van der Linde mode en Lingerie’ op de hoek van ‘het kruispunt’ vinden. Het familiebedrijf met een gevestigde naam in Hazerswoude-Dorp is de plek waar je van onder tot boven in het nieuw kan worden gestoken met de laatste mode.

Judith Demoed

De kenmerkende positieve instelling van het team zorgde naar eigen zeggen voor een tal van ideeën om het winkelen mogelijk te maken de afgelopen periode.

In plaats van de modeshow die in maart zou worden gehouden, bood Kalkidan van Staveren een fotoshoot aan voor het personeel zodat zij online de nieuwe mode konden presenteren.

Persoonlijke aandacht

"Wij staan bekend om onze persoonlijke aandacht en advies en dit blijven wij ook doen", vertelt Marieke van der Linde. Zo ontstond het creatieve idee om rekjes kleding bij klanten thuis te bezorgen en de dag er na weer op te halen, zodat zij op hun gemak thuis konden winkelen."

"Veilig winkelen staat voorop en we merken dat onze klanten dit echt waarderen", zegt Marieke over de maatregelen vanuit de overheid en het RIVM.

Afgelopen maandag was er een speciale koopjesdag waar je je per uur kon inschrijven.

En zo stonden er om 7.00 uur de eerste klanten voor de deur, de start van een drukke, maar volgens Marieke erg geslaagde dag.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden