Cosmetique Totale breidt vestiging in Alphen uit

  Nieuwsflits

Heel erg trots en blij is huidtherapeut Rozemarijn van Dinten met de uitbreiding van de vestiging van Cosmetique Totale in Alphen aan den Rijn. "Door de recente verdubbeling van het aantal behandelkamers kunnen wij nu nog meer mensen helpen met het verbeteren van hun huid(probleem)."

Alphen aan den Rijn - In februari van dit jaar is Cosmetique Totale begonnen met de verbouwing en uitbreiding van de vestiging aan de Utrechtstraat 108 in Alphen. Doordat het pand naast de bestaande vestiging vrij kwam ontstond de mogelijkheid om het aantal ruime, professionele behandelkamers te verdubbelen. Naast deze uitbreiding is de vestiging ook vernieuwd, waardoor klanten weer welkom worden geheten in een moderne kliniek met een frisse look.

Hoewel de verbouwing volgens planning verliep, gooide het coronavirus roet in het eten, waardoor de behandelingen van cliënten tijdelijk stil kwam te liggen. “Omdat wij ook online al flink actief zijn, waren wij gelukkig in staat om snel te schakelen en onze klanten ook via videoconsults van advies te voorzien. Daardoor konden veel klanten hun behandeling in ieder geval met de juiste producten thuis voortzetten,” aldus Van Dinten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden