Schoenenwinkel Van Keeken introduceert service op afspraak in deze gekke tijd. Foto: Bymip
Schoenenwinkel Van Keeken introduceert service op afspraak in deze gekke tijd. Foto: Bymip (Foto: )

Opruiming van start, maar de deur is toch gesloten

  Nieuwsflits

Daar waar menig winkel te kampen heeft met te weinig bezoekers of juist te veel waardoor er een lange wachtrij voor de deur kan ontstaan, is schoenenwinkel Van Keeken uit Alphen aan den Rijn een nieuwe weg ingeslagen: service op afspraak.

Alphen aan den Rijn - ,,We durven gerust te zeggen dat we de eerste in Nederland zijn die op deze manier de eerste week van de opruiming de deuren gesloten houdt tenzij er een afspraak gemaakt is ”, vertelt eigenaar Kees van Keeken.

Omdat ze de eerste periode van de Sale normaal gesproken heel veel klanten bij elkaar in de winkel hebben, kunnen ze in deze periode niet garanderen dat er dan voldoende ruimte is voor anderhalve meter.

,,Om toch veilig de service te kunnen geven die we onze klanten graag bieden, kwamen we op het idee om op afspraak te werken. Hierdoor hebben we niet meer dan 30 mensen tegelijk in de winkel en kunnen we onze klanten ook de service geven die ze eigenlijk willen. We merken dat er veel klanten zijn die extra aandacht nodig hebben bij het zoeken van de perfect passende schoen. Dat kunnen we nu bieden mét een leuke korting! Bovendien werkt het nog veel rustiger ook.”

www.vankeekenschoenen.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden