Dennis van den Nieuwendijk van Kameleon Textieldruk. Foto: YOUDID.nl
Dennis van den Nieuwendijk van Kameleon Textieldruk. Foto: YOUDID.nl (Foto: YOUDID.nl)

Ondernemer in Beeld: Kameleon Textieldruk

  Nieuwsflits

Het mooie is dat iedereen wel eens iets heeft gezien wat Kameleon Textieldruk heeft gemaakt. Maar misschien ben je je er niet van bewust dat daar het bedrijf van Dennis van den Nieuwendijk achter schuilt.

Judith Demoed

Alphen aan den Rijn- De shirts voor de jaarlijks terugkerende evenementen, zoals de koningsspelen en vakantiespelen waren nu niet nodig. "De Obstacle Run shirts waren al wel ver in de bestelling. Deze zijn gelukkig zonder jaartal gedrukt. Dat houdt in dat ze natuurlijk alsnog kunnen worden gebruikt kunnen, maar ja, dat is dan volgend jaar geen order waarschijnlijk", vertelt Dennis.

Het stond echt wel even stil. Net als veel bedrijven heeft Kameleon Textieldruk deze tijd gebruikt om orde op zaken te stellen. De showroom is vernieuwd, het pand verbouwd en de machines zijn van groot onderhoud voorzien. Het was fijn dat de buitensporten weer van start gingen, waarbij de opdrachten ook weer binnenkwamen, bijvoorbeeld de kleding voor tennisscholen.

Dennis is blij met een aantal grote klanten voor wie hij alle bedrijfskleding bedrukt. Maar dat maakt niet dat hij alleen maar voor het grote werk gaat.

Iedereen is welkom: ook al gaat het om het bedrukken van één hoodie.

Het bedrijf van Dennis doet zijn naam eer aan. Hij zal zorgen voor een mooi product en kan meedenken in het creatieve proces tot het maken van die unieke afdruk.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden