De gildegidsen in hun nieuwe tenue hopen dat er weer deelnemers aansluiten. Foto: Lenie Dingemanse.
De gildegidsen in hun nieuwe tenue hopen dat er weer deelnemers aansluiten. Foto: Lenie Dingemanse. (Foto: Lenie Dingemanse)

Stadswandelingen: gaat u mee?

  Nieuwsflits

De stadsgidsen van het Gilde staan te trappelen om weer op stap te gaan. Dat komt goed uit want heel veel Alphenaren willen er dolgraag even uit!

Alphen aan den Rijn - Het Gilde zorgt voor meerdere mogelijkheden als het om leuke activiteiten gaat. Zo zijn de stadswandelingen weer van start gegaan. Voor bijvoorbeeld scholen, bedrijven, organisaties, familiebijeenkomsten en verjaardagen. En óók voor alleenstaanden! Deelnemers die individueel op pad gaan, kunnen zich aansluiten bij de zomerwandelingen die op vaste dagen plaats vinden. Ook de gezamenlijke wandeling met het IVN is heel aantrekkelijk: natuur en cultuur in één stad!

Het blijft boeiend om mensen kennis te laten maken met de vele afwisselende en interessante aspecten van de eigen woonplaats. Heel vaak krijgen de gidsen dan ook te horen: ‘Goh, wat leuk, dat wist ik niet!’ Voor scholen en kinderen zijn er diverse thema’s die iets toevoegen aan hun kennis van onze plaatselijke geschiedenis.

Combinaties van diverse thema’s zijn mogelijk omdat het Gilde graag maatwerk biedt. Alle wandelingen duren ongeveer anderhalf uur en kosten € 2,50 p.p. Kijk voor meer informatie en aanmelding op de website van het Gilde of meld u aan bij Stadswandelingen@gildealphenaandenrijn.nl of bel coördinator Ton Dalman 06 21612338. www.gildealphenaandenrijn.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden