Edith Op de Woerd
Edith Op de Woerd (Foto: )

“Ik bied hulp aan een ieder die het nodig heeft”

  Nieuwsflits

De enthousiaste Edith Op de Woerd kwam eind vorig jaar in contact met UWassistent. UWassistent levert in heel Nederland dienstverlening op maat. Ze wist het meteen: ‘dit is de ideale job voor mij: hier kan ik mijn organisatorische talenten combineren met mijn verbindende karakter èn de behoefte een ander te helpen.” Deze maand is ze als franchisnemer begonnen in de regio Alphen aan den Rijn - Leiden.

Alphen aan den Rijn – De overheid stimuleert ouderen zolang mogelijk thuis te blijven wonen. Mensen die ene dagje ouder worden, ziek zijn, letsel hebben opgelopen of mentale klachten hebben, kunnen een beroep doen op de thuiszorg. Maar het takenpakket van de thuiszorg is de laatste jaren uitgekleed. Mantelzorgen worden overbelast en kinderen hebben het (te) druk en wonen niet altijd in de buurt.

“En dan kan UWassistent een helpende hand bieden!" vertelt Edith enthousiast. "Een vertrouwd persoon die op reguliere basis hulp biedt in het huishouden, een tuinhulp, een klusjesman, of samen met u boodschappen gaat doen. Maar het hoeft niet altijd fysieke hulp te zijn. Misschien wilt u gewoon een spelletje spelen, of samen een wandeling maken ? Ik regel met veel liefde een passende dienstverlener.”

Meer informatie? Neem contact op met Edith. E-mail: edith@uwassistent.nl, telefoon: 06 34 135 629. Internet: www.uwassistent.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden