Eigenaren Rens, Wilma (en Mariska, niet op de foto)
Eigenaren Rens, Wilma (en Mariska, niet op de foto) (Foto: YOUDID.nl)

Ondernemer in Beeld: De Hazelaar

  Nieuwsflits

Om het woord groepsimmuniteit kunnen we niet meer heen. Maar hoeveel mensen zijn er bezig om hun eigen immuniteit te versterken? Mede-eigenaar Rens van natuurdrogist De Hazelaar vertelt op welke manier zij hun klanten ondersteunen in het zoeken naar de beste mogelijkheden.

Alphen aan den Rijn- Waarbij de één denkt zijn weerstand op te krikken met een hoge dosering vitamine C, laat de ander zich leiden door een advies voor een bepaald middel dat in een praatprogramma wordt gegeven. Gelukkig zijn er ook klanten die bewust bezig zijn met hun gezondheid en nu met gezonde interesse onderzoeken hoe zij hun immuunsysteem kunnen versterken om virussen in hun lijf de baas te blijven.

Wanneer je de Hazelaar aan de Julianastraat binnen stapt, moet je toch begrijpen dat er meerdere mogelijkheden zijn om te werken aan jouw gezondheid. In de winkel zijn zowel de middelen uit grootmoeders tijd te vinden als de nieuwste supplementen. De afgelopen periode is het team goed geïnformeerd door verschillende leveranciers en hebben zij webinars gevolgd om de klanten zo goed mogelijk van informatie te voorzien van de laatste ontwikkelingen.

Rens benadrukt dat je in basis natuurlijk goed voor jezelf moet zorgen. "Wanneer je zorgt voor voldoende beweging, gezonde voeding, genoeg slaap en zo min mogelijk stress, dan kan je lichaam een virus beter aan. Je bent van harte welkom."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden