Foto:

Doe jij ook mee aan de workshops van Jeugdtheaterhuis?

  Nieuwsflits

Belofte maakt schuld. En deze belofte komt het Jeugdtheaterhuis graag na. Eerder zei de organisatie die Musical- en Theaterlessen voor de jeugd organiseert namelijk dat ze -zodra het corona-technisch weer mogelijk zou zijn - een heel leuk weekend zou organiseren. Zaterdag 13, 20 en 27 juni en zaterdag 4 juli is het zover.

Alphen aan den Rijn - En de volgende bestemming is Hawaii! Of die avontuurlijke camping in Drenthe? Liever naar de jungle? Of toch naar de USA? Zet je fantasie maar aan en ga op reis. In je fantasie bestaan geen grenzen. Niets is onmogelijk. Bijzonder is juist gewoon. Hoe gekker hoe beter!

In samenwerking met Parkvilla organiseert het Jeugdtheaterhuis vier hele leuke workshops vol theater en andere onderdelen waarin gefantaseerd, gespeeld, theater en vooral heel veel plezier gemaakt wordt! Verschillende docenten met ieder een eigen expertise gaan met de deelnemers aan de slag buiten op het terras en in de theaterzaal van Parkvilla. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met de actuele coronamaatregelen.

De workshops zijn geschikt voor alle kinderen van 7 t/m 12 jaar (groep 3 t/m 8) en beginnen iedere keer om 13.30 uur (tot 15.00 uur). Deelnemen aan een workshop kost 10 euro. Dit bedrag kan aan de deur worden betaald per pin. Inschrijven kan via www.jeugdtheaterhuis.nl en is verplicht vanwege de coronamaatregelen en beperkte beschikbaarheid.

 Geïnteresseerden kunnen één van de zaterdagen meedoen in Parkvilla, Cornelis Geellaan 2 in Alphen aan den Rijn, maar vier keer meedoen mag ook. Iedere workshop is namelijk weer anders.

 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden