Honeyland
Honeyland (Foto: )

Binnenkort in Parkvilla

  Nieuwsflits

Film: In search of Mozart

Goed nieuws voor liefhebbers van klassieke muziek. Er zijn bij Parkvilla een aantal mooie documentaires te zien over de grootste componisten aller tijden. Deze film vertoont meer dan 80 werken in chronologische volgorde en onthult opvallende parallellen tussen de muziek en Mozarts eigen ervaringen. Een boeiende inkijk in het leven van de componist door middel van zijn muziek en uitgebreide correspondentie. Te zien op 14 (zondagochtend) en 17 juni.

Film: Honeyland

Drie jaar filmden de makers in de bergen van Macedonië en keerden terug met een spectaculaire documentaire over honing, bijen en het fragiele evenwicht tussen mens en natuur. Hatidze haar leven, haar passie en inkomen zijn de wilde bijen die ze met veel zorg en volgens oude tradities teelt. Te zien op 13 en 14 juni.


Film: Richard Jewell

Beveiliger Jewell vindt bij de bomaanslag in Atlanta in 1996 het explosief. Dankzij zijn handelen worden talloze levens gered. Maar snel wordt de man -die zo graag politieagent was geworden- de belangrijkste verdachte. Dit waargebeurde en meeslepende verhaal is geregisseerd door Clint Eastwood. Vanaf 16 juni.


Meer informatie, data en kaarten: www.parkvilla.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden