Zonnebloem-vrijwilligster Josée verrast mevrouw Goedhart
Zonnebloem-vrijwilligster Josée verrast mevrouw Goedhart (Foto: Astrid van Willigenburg)

Albert Heijn verrast Zonnebloemgasten van de afdeling Alphen aan den Rijn Centrum

  Nieuwsflits

Op woensdag 27 mei is een grote groep Zonnebloem-vrijwilligers wederom op stap gegaan om een attentie te brengen bij de ruim 150 gasten van locatie Alphen Centrum.

Alphen aan den Rijn - Dankzij de sympathieke medewerking van de Albert Heijn filialen Aarhof en Herenhof werden de Zonnebloem-gasten verrast met een theepakket, bestaande uit een pakje thee, koekjes en chocolade.

Hoewel de Corona-maatregelen inmiddels enigszins versoepelen, is het helaas nog niet toegestaan om de geplande activiteiten en huisbezoeken uit te voeren. Zowel gasten als vrijwilligers missen die gezellige bijeenkomsten. De contact-mogelijkheden die er echter wel waren-in de vorm van het langs brengen van een attentie, een kaartje sturen, een belcontact- konden gelukkig wel worden benut. In deze ingewikkelde tijden zijn dat waardevolle momenten waarop we laten weten elkaar niet te vergeten. Dankzij deze gewaardeerde gift van beide Albert Heijn-filialen was ook dit zo'n contactmoment waardoor mensen weten dat er aan hen wordt gedacht. De Zonnebloem blijft zich ook in deze tijd inzetten voor haar deelnemers.

Bestuur en vrijwilligers van Alphen Centrum kijken er naar uit om elkaar weer volgens de planning van activiteiten en uitjes te mogen ontmoeten!

Tekst: Astrid van Willigenburg

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden