Training van Stage Nieuwe Stijl
Training van Stage Nieuwe Stijl (Foto: Frits Opdam)

Afgestudeerd en geen baan?

  Nieuwsflits

Al sinds maart 2013 zet project Stage Nieuwe Stijl zich in om recentelijk afgestudeerde, hoogopgeleide jongeren tot en met 30 jaar uit de regio Holland Rijnland een helpende hand te bieden op de arbeidsmarkt. Ook in deze onzekere tijden staan zij klaar voor de nieuwe lading afgestudeerden.

Regio - Nu, zeven jaar later en zevenhonderd deelnemers verder, is 78% van de deelnemers positief uitgestroomd naar een baan of vervolgstudie. Hoe helpt Stage Nieuwe Stijl daarbij?

Via werkervaringsplaatsen kunnen de deelnemers een half jaar ervaring opdoen op de arbeidsmarkt in een positie die past bij hun vaardigheden en interesses. Zij werken dan 24 uur in de week en volgen wekelijks trainingen omtrent arbeidscommunicatie. Deelnemers leren hier zichzelf te presenteren (pitchen), krijgen hulp bij het schrijven van sollicitatiebrieven of bij het opstellen van een goed cv.

Meer informatie

Ben je of ken je iemand die dit project kan gebruiken? Aanmelden kan via aanmeldingen@stagenieuwestijl.nl.

Kijk voor meer informatie op www.jongerenopdearbeidsmarkt.nl of bel naar (06) 401 369 73. Bent u een geïnteresseerde werkgever? Neem dan contact op met Frits Opdam via: f.opdam@leiden.nl of bel naar: (06) 276 188 81.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden