Burgemeester geeft compliment aan kanjers in onderwijs en kinderopvang

  Nieuwsflits

Sinds vorige week mogen kinderen eindelijk weer naar hun basisschool of naar de kinderopvang. De coronacrisis zorgde voor een lastige tijd, waarin scholen en kinderopvang creatief om moesten gaan met de situatie. Dat is een compliment waard, vindt burgemeester Marina van der Velde-Menting. Zij complimenteerde in een brief alle kanjers uit Kaag en Braassem met hun werk.

Kaag en Braassem - "Compliment voor alle kanjers in onderwijs en kinderopvang!" start burgemeester Van der Velde. "Wat is het voor jullie als directies, leerkrachten en medewerkers in onderwijs en kinderopvang een enerverende tijd. Het is zo mooi om te zien hoe jullie na iedere maatregel, of na iedere verruiming gelijk weer de knop omzetten en volle kracht vooruit gaan. Van de sluiting van scholen en kinderopvang, via online onderwijs naar gedeeltelijk open. 

En nu het vooruitzicht dat jullie in juni weer volledig open gaan en alle kinderen weer dagelijks kunnen genieten van onderwijs en opvang. En dat alles met één doel; zo goed mogelijk zorgen voor alle kinderen in Kaag en Braassem. En dat is prachtig om te zien. Ik heb zo veel blije kinderen (én ouders) gezien nu die vaste basis in onderwijs en opvang weer open is. Dat laat opnieuw zien hoe belangrijk jullie werk is. En dat wil ik nogmaals benadrukken. Een heel groot compliment jullie kant op!"

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden