<p>Robine was voor de 250ste keer achtereenvolgens aanwezig op een karatetraining van Karateschool Sam Muller.&nbsp;</p>

Robine was voor de 250ste keer achtereenvolgens aanwezig op een karatetraining van Karateschool Sam Muller. 

(Foto: Sam Muller)

250 achtereenvolgende karatelessen van Robine

  Nieuwsflits

Het was donderdag 10 juni een bijzondere dag voor Robine Theuns. Zij was voor de 250ste keer achtereenvolgens aanwezig op een karatetraining van Karateschool Sam Muller. Eerder al behaalde zij de mijlpalen 50, 100, 150 en 200. Robine traint twee keer per week bij de junioren.

Alphen aan den Rijn- Zij heeft dus sinds 5 maart 2018 geen les meer overgeslagen. “Dat is echt uniek. Bij de vorige keren was dat ook al zo, maar dit is wel heel erg bijzonder. Ruim 3 jaar lang geen les overslaan”, vertelt haar trainer Sam Muller. “Haar zusje Sanne is laatst gehuldigd omdat zij 50 lessen achtereenvolgens is gekomen. Robine inspireert dus ook anderen.”

Tientallen kinderen

Sinds de start van de juniorenklas in 2017 trainen tientallen kinderen elke week bij Karateschool Sam Muller. Alle kinderen zijn uniek, maar Robine is wel een heel apart geval volgens Muller. Al eerder ontving ze een beker voor haar 50ste les en een mooie schaal voor haar 100ste les. Vorig jaar kwam daar een mooie glazen bokaal bij en een medaille voor ‘Karateka van de Week’. “Om dingen te bereiken is opdagen het allerbelangrijkst”, vertelde Muller eerder aan deze krant.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden